Kaupan ehdot

1. NETTISIVUN OPERAATTORI

Finnomedical Oy / MedAccess Oy, Paippistentie 570, 04170 Paippinen, Finland.

2. NETTISIVUN INFORMAATIO

Tämä nettisivusto ja siinä oleva informaatio on laadittu sen käyttäjien parhaaksi. Kuitenkin siinä olevassa informaatiossa voi olla epätarkkuuksia, joista mahdollisesti tehtävistä tulkinnoista emme voi ottaa mitään vastuuta. Pyrimme varmistamaan informaation oikeellisuuden kaikissa tilanteissa ja epäselvyyksissä pyrimme korjaamaan nämä tiedot ja kertomaan niistä käyttäjillemme niin nopeasti, kuin mahdollista.

3. TERVEYS INFORMAATIO

Tällä sivustolla olevaa informaatiota pitää käyttää vain yleisenä ohjeena eikä sitä tule käyttää itsediagnosointiin tai lääketieteellisenä ohjeena. Sivustolta ostettuja tuotteita ei pidä käyttää ilman lääketieteellistä ohjausta ammattilaisten taholta. Suosittelemme konsultoimaan hoitavaa lääkäriä aina ennen tuotteiden käyttämistä ja erityisesti, jos käytät pitkäaikaista lääkitystä mihinkään sairauteen.

Sivuston tuotteet eivät ole tarkoitettu parantamaan tai ehkäisemään mitään sairautta. Erityistä huomiota pitää kiinnittää tuotteiden käyttöön, mikäli käyttäjä on lapsi tai raskauden ja minkään sairauden yhteydessä. Tällöin suosittelemme aina konsultoimaan sinua hoitavaa lääketieteen ammattilaista.

Sivustolla olevan informaation käyttö on täysin käyttäjän omalla vastuulla. Varmista aina, että tuotteet sopivat sinun yksilölliseen tilaasi konsultoimalla lääketieteen ammattilaista ennen käytön aloittamista. On tärkeää, että luet ja ymmärrät kaikki tuotteiden ominaisuudet ja käyttöohjeet ennen käytön aloittamista.

4. TUOTTEET JA HINNAT

Tuotteiden tarjonta ja tuotteiden hinnat sivulla voivat muuttua ilman mitään ennakkoilmoitusta. Kaikki hinnat ovat Euromääräisiä ja mikäli ostat luottokortilla, jossa on ei-EUROmääräinen luotto, veloitetaan summa pankkisi määrittelemällä vaihtokurssilla.

5. LUOTTOKORTTIOSTOKSEN TURVALLISUUS

Kaikki maksutapahtumat käsittelee Stripe, joka myös vastaa tapahtumien tietoturvasta. Kaikki maksutapahtumat salataan huolellisesti ja sinun korttitietojasi ei koskaan välitetä millekään kolmannelle osapuolelle.

6. TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan ostajalle vain henkilökohtaiseen käyttöön ja niiden jälleenmyynti on kiellettyä. Toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti tilauksen jälkeen postin pakettipalveluita käyttäen. Pyydämme ilmoittamaan matkapuhelinnumeronne tilauksen yhteydessä, sillä ilman sitä emme voi toimittaa tuotteita sovittuun hintaan.

7. MYYNTI ULKOMAILLE

Hinnat ovat voimassa vain Suomeen tehtäville toimituksille.

8. YKSITYISYYDEN SUOJA

Me olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietosi ja halutessasi saat lisätietoja yksityisyydensuojasta käymällä meidän Privacy Policy sivullamme.

9. PERUUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä sähköpostilla tai kirjallisesti myyjälle ennen, kuin tuotteet on toimitettu. Mikäli toimitus on tapahtunut, on asiakkaalla oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet vahingoittumattomina ja käyttämättöminä 14 päivän kuluessa niiden vastaanotosta. Myyjällä on oikeus peruuttaa kauppa mikäli hinta- tai maksutiedoissa on ilmeinen virhe. Kaikki peruutetut tilaukset hyvitetään alkuperäiselle maksuvälineelle täysimääräisesti.

10. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.